Top Ad unit 728 × 90

29 Ağustos 2015 Motorlu Taşıtlar Ehliyet Sonuçları Açıklandı

Arkadaşlar 08 Eylül 2015 Tarihinde Meb 'in sitesinden gelen açıklamaya göre Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı. 29 Ağustos tarihinde sınav giriş yapan her adayın Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesine giderek Motorlu taşıt sürücü adaylarının sınav sonuç bilgilerini görebilirler.



Sınav sonuçlarını nasıl öğrenirim derseniz verdiği MEB 'in sitesinde " 29.08.2015 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgisi " Adlı başlığa tıklayarak. T.C Numaranızı ve resimde gözüken güvenlik kodunu yazarak sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.
Eğer 70 ve 70 'in üzerinde puan aldıysanız geçmiş sayılırsınız ve Direksiyon sınavı için hak kazanmış olursunuz.Sınavda düşük aldıysanız, cevap anahtarına, sınav sonucuna ve sorulara 10 gün içerisinde dilekçe yazarak itiraz edebilme hakkınız olduğu yazıldı.
İtirazı yapabilmek için Meb 'in sitesinde verilmiş olduğu bankalar aracılığıyla 20 ( Yirmi ) Tl bir ücret ödeyerek şikayet edebilirsiniz.


Kullanıcı Aramaları: Ehliyet sınav sonuçları, motorlu taşıt, meb, direksiyon sınavı,29 ağustos 2015, Eylül,Sınav sonuç sorgulama

29 Ağustos 2015 Motorlu Taşıtlar Ehliyet Sonuçları Açıklandı Reviewed by Araba on 15:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.