Top Ad unit 728 × 90

Ehliyet İçin Sağlık Raporu Nereden Alınır 2015

Bir çok adayın ve aday olacakların merak ettiği Ehliyet için sağlık raporu nereden alınır sorusudur.Bende sizler için sağlık raporu hakkında araştırmalar yaparak ve bilgilerimi kullanarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Ehliyet sağlık raporu nereden alabilirim ?


Arkadaşlar Ehliyet için sağlık raporunu semtinizde size bakan bir sağlık ocağı varsa oradaki yetkili çalışanlara veya doktorlardan ehliyet için sağlık raporu çıkartmak istiyorum diyebilirsiniz ve raporunuzu çıkartırsınız.
Size yakın veya istediğiniz bir devlet hastanesine giderek veya özel bir hastaneye giderek ehliyet için sağlık raporu çıkartabilirsiniz.

Şunu da ekleyelim bazı sağlık ocaklarında, aile sağlık merkezlerinde sağlık raporu sadece B Sınıfı Yani Otomobil için sağlık raporu veriyorlar.

Sağlık raporu sırasında ne tür aşamalardan geçiliyor ?

Sağlık rapuru almak için kısa bir göz muayenesine tabi tutuluyor, eğer göz muayenesini eksitsiz olarak geçerseniz  yaklaşık 10-15 dakika içinde sağlık raporunuz elinizde oluyor.


Ehliyet sağlık raporu alma,otomobil için sağlık raporu alma,b sınıfı sağlık raporu alma,2015 ehliyet sağlık raporu ücreti ne kadar ?
Ehliyet İçin Sağlık Raporu Nereden Alınır 2015 Reviewed by Araba on 06:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.